Livrarea și returul


 LIVRAREA 

 

În orice localitate din România livrarea produselor se realizează în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, prin companii de curierat rapid: Sameday, Cargus sau GLS. 

Pentru livrare poți alege o adresă fizică sau un easybox din rețeaua Sameday (la finalul comenzii, după ce efectuezi plata). 

Costul livrării este de 17 lei la adresă fizică sau 9 lei la easybox. Pentru o comandă în valoare de minimum 200 de lei, livrarea este gratuită (pentru toate metodele de plată disponibile).  

Uneori vor fi perioade în care pot exista promoții prin care acordăm livrarea gratuită pentru alt prag al valorii comenzii. În acel caz vom anunța condițiile respective pe site, sub formă de banner. 

 

În afara României livrarea se realizează în termen de 7-14 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, prin companiile de curierat  GLS sau DPD.  

Costul livrării este de 90 de lei pentru adrese din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia,  Germania,  Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria sau de 110 lei pentru adrese din Danemarca, Franța, Irlanda, Portugalia, Spania, Suedia.

 

Nu livrăm produse fizice în alte state în afara celor menționate mai sus.  

Anumite situații pot duce uneori la întârzieri:  

-perioade aglomerate în preajma sărbătorilor legale, cauzate de companiile de curierat sau de alți colaboratori cu care lucrăm 

-erori de stoc (pe care încercăm să le remediem cât mai rapid)  

-situații excepționale, neprevăzute care pot apărea în activitatea noastră (defecțiuni, întreruperi etc.) 

În cazul în care apare o întârziere, vom face tot posibilul pentru a limita disconfortul produs. Îți vom oferi mai multe variante pentru a rezolva problema apărută: anularea comenzii, înlocuirea parțială sau totală a produselor (în cazul în care cele comandate nu sunt pe stoc) sau propunerea unei noi date de livrare.  

Te rugăm să verifici cu atenție integritatea coletului prin vizualizarea exterioară în momentul înmânării de către curier. Dacă observi urme de deteriorare, te rugăm să ceri curierului încheierea pe loc a unui proces verbal de constatare a eventualelor daune în dublu exemplar și să îl trimiți pe adresa roidefluturishop@gmail.com, acesta fiindu-ne necesar pentu a cere despăgubiri companiei de curierat în cazul în care produsele sunt afectate în timpul transportului.  

Livrarea produselor digitale se realizează exclusiv la adresa de e-mail menționată în confirmarea comenzii, în termen de maximum 48 de ore de la înregistrarea comenzii, iar accesul la produse se poate realiza imediat după primirea acestora pe e-mail, urmând instrucțiunile menționate de către noi (descărcarea fișierelor digitale atașate). 

Acest termen de 48 de ore este valabil pentru produsele digitale aflate pe stoc. Pentru produsele și serviciile personalizate (pentru care primești o ofertă separată de cost din partea noastră) termenul de livrare este de maximum 14 zile. 

Produsele digitale sunt disponibile pentru livrare pe email către rezidenți din orice stat recunoscut internațional. 

 

RETURUL 

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării, dacă au fost deteriorate în timpul transportului sau dacă există nemulțumire față de produse. 

Produsele returnate trebuie să conțină ambalajele originale și să nu aibă semne vizibile de folosință. Rambursarea fondurilor se realizează în termend de 10 zile de la primirea returului, prin aceeași metodă folosită la plată (rambursare pe card pentru plata cu cardul bancar, mandat poștal pentru plata ramburs sau transfer bancar în cazul plății prin transfer bancar). 

Pentru comenzile plătite cu cardul bancar, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 10 zile de la acceptarea returului. 

Se rambursează doar valoarea produselor, fără taxa de transport. 

Dacă ai primit un produs deteriorat în timpul transportului, te rugăm să ne scrii cât mai repede pe adresa de e-mail roidefluturishop@gmail.com, cu descrierea situației. În cazul în care se dovedește faptul că produsul a fost deteriorat din vina noastră sau a colaboratorilor noștri (ex. compania de curierat), îți vom oferi mai multe soluții și te rugăm să o alegi pe cea mai potrivită: 

-înlocuirea produsului afectat cu altul identic sau asemănător (cu acceptul tău)  

-returul gratuit și rambursarea sumei integrale în cel mult 10 zile de la primirea returului   

-oferirea unui voucher cadou (care poate fi folosit pe viitor la achiziția altor produse de pe site-ul nostru) reprezentând valoarea afectată a produsului (parțială sau totală, în funcție de situația respectivă) 

Odată acceptată una dintre soluții, aceasta va fi definitivă și nu vei mai putea schimba ulterior. 

Nu se pot returna produsele personalizate. Acestea sunt semnalate explicit în descrierile aferente de pe site.